Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στους Λέϊκερς ο Νας



Από ότι φαίνεται Κόμπε Μράϊαντ και Στιβ Νάς του χρόνου θα είναι συμπαίκτες,καθώς ο Σάνς δέχθηκαν να δώσουν τον παίκτη και θα είναι μια συμφωνία sign-and-trade.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αμερική ο Στίβ Νάς θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο,αποδοχών 25 εκατομμυρίων,και του χρόνου θα αγωνίζεται στο πλευρό του Κόμπε.
Οι Σάνς δεν δελεάστηκαν μόνο από συμβόλαια άλλων παικτών,αλλά
τέσσερα μελλοντικά ντραφτ πικ συν 3 εκ. δολάρια μετρητά. Αυτό σημαίνει περισσότερος χώρος στο σάλαρι καπ για να κυνηγήσουν τον Γκόραν Ντράγκιτς σε ρόλο αντί-Νας.Όμως η ομάδα εκτός αυτού σεβάστηκε και την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο Λος Άντζελες.Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει αναδειχθεί δυο φορές MVP το 2005 και το 2006.
Οι Σάνς όμως πριν από αυτό ήταν σε διαπραγματεύσεις με του Νίκς για τον Νάς.Και εκεί που όλα έδειχναν Νικς έσκασαν οι Λέϊκερς για να πάρουν τον Νάς μέσα από τα χέρια των Νίκς.
Και όλα έγιναν από τον Κόμπε ο οποίος επικοινώνησε με τον Αμερικάνο άσο και κατάφερε να του αλλάξει γνώμη και να τον φέρει στο Λος Άντζελες.Πάντως ο ίδιος ο Κόμπε πιστεύει ότι του χρόνου με τον Νάς μπορούν να χτυπήσουν το πρωτάθλημα και να πάρουν τα σκήπτρα από τον ‘’βασιλιά’’ Λεμπρόν.
Ακόμα το ντιλ με τους Σανς έγινε πραγματικότητα χάρη στην εξαίρεση για ανταλλαγές που απέκτησαν πέρυσι οι Λέικερς, όταν είχαν στείλει τον Λαμάρ Οντομ στους Ντάλας Μάβερικς.
Ο Νας παραμένει εξαιρετικά παραγωγικός παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, καθώς πέρυσι είχε κατά μέσο όρο 12,5 πόντους και 10,7 ασίστ με 53,2% ποσοστό ευστοχίας εντός παιδιάς (39% στα τρίποντα).
Ενώ τέλος κάτι ενδιαφέρον είναι πως ο Νάς είχε δεχτεί μια προσφορά από τους Ράπτορς της τάξης των 36 εκατομμυρίων την οποία απέρριψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου