Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Super-Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς Χανίων κέρδισε με 3-0 την Καλλονή και σε συνδυασμό της ήττας της Καλλιθέας από την Παναχαϊκή με 2-1 η ομάδα από τα Χανιά ανέβηκε στην Super League.
Η ομάδα των Χανίων μπήκε πιο δυνατά και στο 19' κέρδισε πέναλτι με τον Ναζλίδη να ανατρέπεται από τον Τραορέ.Ο ίδιος ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.Δεν πρόλαβαν να περάσουν δυο λεπτά και ο Πλατανιάς με τον Δημήτρη να κάνει ωραίο σούτ έηω από την περιοχή  πήρε κεφάλι στο σκόρ.Ο Πλατανίας πίεζε και στο 32' με τον Παληγεώργη είχε δοκάρι. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκόλ.Ο Μήτσης σε προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και ο Πλατανιάς έτσι έκανε το 2-0.Στο 63' έκλεισε το σκόρ για την χανιώτικη ομάδα ο Μαρτσάκης.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73' Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (73' Μανουσάκης), Δράμι (62' Μαρτσάκης), Ναζλίδης.
ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας (68' Βλαστέλλης), Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (75' Βαλιός), Ντος Σάντος (46' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης, Τραορέ, Μανούσος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαριμάς, Νενεκούδης (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87' Παληγεώργος - 19' Τραορέ, 90' Μανουσάκης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου