Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ψάχνουν το αντι-Σπυρόπουλο



Ο Νίκος Σπυρόπουλος δύσκολα θα παραμείνει στο Παναθηναϊκό και ήδη έχουν ξεκινήσει στο τριφύλλι να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.Εντιμάρ και Τζαβέλλας δείχνουν να είναι οι πρώτοι στην λίστα με τα ονόματα.
Ο Έλληνας αριστερός μπάκ δεν είναι ευχαριστημένος με την νέα μειωμένη πρόταση που του έγινε από το τριφύλλι και από ότι φαίνεται ο αριστερός μπάκ θα αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό.
Για αυτόν τον λόγο στον Παναθηναϊκό αναζητούν τον αντικαταστάτη του,και το πρώτο όνομα είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας.Ωστόσο ο μπάκ της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει ακόμα συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο,ενώ και οι απαιτήσεις του τον κάνουν έναν αρκετά δύσκολο στόχο για τους πράσινους.
Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός κοιτά και με ενδιαφέρον την περίπτωση του Εντιμάρ.Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπάκ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Ξάνθη και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του.Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Εντιμάρ ανήκει στην Κλούζ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013.
Αν όμως δεν προχωρήσει και το θέμα του Εντιμάρ οι πράσινοι έχουν στο μυαλό τους και την περίπτωση του Άντι,που αγωνίστηκε ως δανεικός πέρσι στον Παναιτωλικό από την Πόρτο.Ωστόσο ο αριστερός μπάκ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με τους ‘’δράκους’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου