Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ο ''Έλληνας'' Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος σε ερώτηση που του έγινε από Άγγλο δημοσιογράφο τόνισε ότι ''Κανένας δεν μπορεί να κάνει μαθήματα στην Ελλάδα.
Αναλυτικά ο τεχνικός της εθνικής μας είπε:
   ''Είμαστε πολύ χαρούμενοι πολύ ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά και στον Ελληνικό λαό και στον Αβραάμ που δεν είναι μαζί μας. Η πρόκριση, Είναι αποτέλεσμα που έδειξαν οι παίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι".
Για την διαιτησία και αν θα ασκηθεί πίεση στην UEFA για την κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη:
 "Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για την διαιτησία. Είπα ό,τι είχα να πω μετά το πρώτο ματς, τώρα δεν έχων να πω κάτι άλλο. Όσον αφορά την κίτρινη τώρα υπάρχει ευφορία και είναι σημαντικό να ξεκουραστούμε. Αν δεν έχουμε τον Καραγκούνη θα κοιτάξουμε να βρούμε άλλες λύσεις".
Για το τι άλλαξε στο σημερινό ματς και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα:
 "Νομίζω η συγκέντρωση. Ξεκάθαρα αυτό ήταν. Οι παίκτες είχανε ένα πλάνο και θεωρώ πως το εκτέλεσαν. Στα πρώτα λεπτά μπήκαμε δυνατά και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Γι αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Τα έδωσαν όλα και κάτι παραπάνω για να πάρουν αυτή τη πρόκριση.
Τους είχα πει πως υπάρχει εμπιστοσύνη προς αυτούς από την πλευρά μου και η απάντηση για άλλη μια φορά από τους παίκτες ήταν καταπληκτική. Πλέον θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας να ξεκουραστούμε να κρατήσουμε τα πόδια στο έδαφος γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε και πρέπει να δούμε το επόμενο ματς".
Σε ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου για τα υποτιμητικά σχόλια της Μέρκελ για την Ελλάδα, ο Σάντος απάντησε: 
"Στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλα και άπαντες οφείλουν να τη σέβονται. Η Δημοκρατία ήρθε από εκεί και τόσες άλλες αρχές και επιστήμες διδάχθηκαν από τους Έλληνες που έχουν τεράστια υπερηφάνεια και αξίζουν τον σεβασμό όλων. Αυτό που μας εμπνέει δεν είναι τα σχόλια τέτοιου τύπου, αλλά η τεράστια ιστορία της Ελλάδας. Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει μαθήματα".
Για τα αδύνατα σημεία των Ρώσων και τι είπες στους παίκτες:
 "Όπως είχαμε πει η Ρωσία είναι πολύ δυνατή ομάδα το απέδειξε και σήμερα, αλλά όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι είναι πως χρειάζεται χώρο στο τελευταίο 1/3 για να δημιουργήσει καταστάσεις και προσπάθησα να βρω λύσεις για να μην μας δημιουργήσουν προβλήματα και όταν κερδίζαμε την μπάλα να δούμε τα κενά και να "χτυπήσουμε".
Πιστεύω το καταφέραμε σε κάποια διαστήματα, σε κάποια άλλα δεν το καταφέραμε. Η Ρωσία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και η Ρωσία απέδειξε πως ήταν πολύ καλή ομάδα".
Το χαρακτηριστικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου