Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ομπράντοβιτς:''Την επόμενη σεζόν θα ξεκουραστώ''




Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποστήριξε πως την επόμενη σεζόν δεν θα βρεθεί στον πάγκο κάποιας ομάδας.


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από το διαζύγιο με τον Παναθηναϊκό συνάντησε για πρώτη φορά δημοσιογράφους,και υποστήριξε πως δεν θα ασχοληθεί την νέα σεζόν με καμία ομάδα.Χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε:"Την επόμενη σεζόν θα ξεκουραστώ".
Ακόμα ο συνεργάτης του Ομπράντοβιτς,Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε πως στόχος και των δύο ήταν να παραμείνουν στο Παναθηναϊκό κάτι το οποίο όμως δεν έγινε.
Αναλυτικά:
“Δεν ξέρω ακόμη αν θα είμαι στον πάγκο κάποιας ομάδας. Ουσιαστικά η πρώτη μας επιλογή πριν 15-20 ημέρες ήταν να συνεχίσουμε στον Παναθηναϊκό. Δεν ευοδώθηκε αυτή η προσπάθεια. Αυτό δε σημαίνει πως μπορεί να αμαυρωθεί μια 13χρονη πορεία. Ουσιαστικά αυτή η παρουσία μας ανέτρεψε τα δεδομένα.
Το να μείνει ένα προπονητικό τιμ όπως ήμασταν εγώ με τον Ζέλικο σε μία ομάδα για 13 χρόνια, σημαίνει πως έχεις σταθερές βάσεις, καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για αυτή την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε αφού χωρίς αυτούς δε θα ήταν δυνατόν να ήμασταν εκεί.
Ο κόσμος ο οποίος αγάπησε αυτή την προσπάθεια και αμείφτηκε με πολλούς τίτλους και πολλές χαρές. Είναι ένας συνδυασμός. Συνήθως ένας προπονητής μένει 2-3-4 χρόνια σε μία ομάδα κι εμείς σπάσαμε ένα σημαντικό ρεκόρ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα ξαναβρεθούμε στον Παναθηναϊκό ή κάπου αλλού. Κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου