Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Οι δύο “εκλεκτοί” για το κέντρο



Από ότι φαίνεται οι δύο “εκλεκτοί” για τον χώρο του κέντρου στον Ολυμπιακό είναι ο Μασάδο και ο Τσάβες,και στις επόμενες μέρες λογικά θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα για το ποιός θα ενταχθεί στο ρόστερ των πρωταθλητών.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει κάνει καμιά μεταγραφική κίνηση ωστόσο οι πρωταθλητές βρίσκονται σε συζητήσεις με παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν τον χώρο του κέντρου.Πάντως η απόφαση θα παρθεί από τον νέο τεχνικό Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Πάντως κανένας από τους δύο παίκτες δεν είναι ελεύθερος και αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να ρίξουν την τιμή όσο πιο πολύ γίνεται.
Ο Τσάβες θα είναι “έτοιμος”για διαπραγματεύσεις αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του.Ο παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς εκτιμάτε πως μπορεί να ντυθεί στα κόκκινα με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια.
Από την άλλη η περίπτωση του Μασάδο δυσκολεύει,καθώς η Τουλούζ ζητά από τους ερυθρόλευκους ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια και για αυτό ο Μασάδο δύσκολα θα φορέσει τα κόκκινα την νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου