Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Μάχη για Πρίντεζη

Η Φενέρμπαχτσέ ασκεί μεγάλη πίεση στον Γιώργο Πρίντεζη,καθώς θέλει να τον πείσει να μετακομίσει στην Τουρκία για χάρη της.Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια,καθώς ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Έλληνα διεθνή,που λογικά θα τον κρατήσει ερυθρόλευκο.
Σκληρή μάχη γίνεται για τον Γίωργο Πρίντεζη γιατί από την μια είναι διακαής πόθος της Φενέρ και από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον παίκτη που χάρισε το δεύτερο ευρωπαϊκό στους ερυθρόλευκους.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δοίκηση των ''κόκκινων'' ετοιμάζουν βελτιωμένη πρόταση στον 27χρονος πάουερ-φόργουρντ,η οποία λογικά θα γίνει αποδεκτή.
Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο εύκολα για τον Ολυμπιακό γιατί η Φενέρ δεν είναι τόσο πρόθυμη να  αφήσει έτσι το παίκτη.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φενέρ δίνει πιο πολλά χρήματα από αυτά που δίνουν οι πρωταθλητές.
Τέλος το θέμα φαίνεται ότι μπορεί να λήξει θετικά για τον Ολυμπιακό,καθώς η δοίκηση του Ολυμπιακού προσφέρει χρήματα που είναι κοντά στις απαιτήσεις του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου