Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το παλεύει για Καϊμακόγλου



Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αφήσει το θέμα του Κώστα Καϊμακόγλου και παλεύει για να τον κρατήσει πράσινο.Το τριφύλλι κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά,αλλά το φαβορί παραμένει η Γαλατασαράϊ.
Το τριφύλλι κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει έναν από τους καλύτερους παίκτες στην περσινή σεζόν,και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Καϊμακόγλου.Ο άσος του Παναθηναϊκού έχει δεχθεί μια πολύ καλή προσφορά από την Γαλατά,αλλά ο Παναθηναϊκός δεν θα αφήσει ‘’έτσι’’ τον παίκτη και για αυτό επανήλθε με νέα ανανεωμένη προσφορά.
Ο σύλλογος από την Τουρκία έχει καταθέσει μια πολύ καλύτερη πρόταση,αλλά ίσως η θέληση του παίκτη να παραμείνει στην ομάδα παίξει τον ρόλο της στην όλη υπόθεση.
Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδια του για την νέα σεζόν και στην θέση ένα περιλαμβάνει τον Βασίλη Ξανθόπουλο,ενώ για την θέση τρία έχει στο μυαλό ένα από τους Γιάνκοβιτς-Γιαννόπουλο.Πάντως από την άλλη μεριά ο Κώστας Ταρτσαρής έχει την πρόθεση να παραμείνει και από δείχνουν τα δεδομένα θα είναι ‘’πράσινος’’ και την νέα σεζόν.
Τέλος ο Στράτος Περπέρογλου μπορεί να παραμείνει,ενώ δεν είναι σίγουρο καθόλου για τον Στίβεν Σμίθ αλλά επειδή ο παίκτης δεν έχει υψηλό κασέ μπορεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου