Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Μαρτίνεθ.....ξανά

Σε περίπτωση αποχώρησης του Μπιέλσα από την Μπιλμπάο αλλάζουν αμέσως τα δεδομένα για τον Χάβι Μαρτίνεθ.Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον παίκτη ''περιμένει'' στην γωνία η Μπαρτσελόνα.
Η ομάδα της Βαρκελώνης ψάχνει κεντρικό αμυντικό και η περίπτωση του Χάβι Μαρτίνεθ φαίνεται να είναι ιδανική.Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα φέρνει ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Μαρτίνεθ και περιμένει στην γωνία για την απόκτησή του.
Οι Μπλαουγκράνα εκτός από την περίπτωση του παίκτη της Μπιλμπάο κοιτούσαν και αυτήν του Τιάγκο Σίλβα,ωστόσο και οι δυο περιπτώσεις εξ αρχής έμοιαζαν δύσκολες γιατί η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις των ομάδων και των δύο.Παρόλα αυτά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αν αποχωρήσει ο Μαρσέλο Μπιέλσα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Αν λοιπόν αποχωρήσει ο Μπιέλσα είναι πιθανό ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός να ζητήσει από την δοίκηση να αποχωρήσει από τον σύλλογο,Αυτό θα βολέψει αρκετά την Μπαρτσελόνα,καθώς η τιμή του παίκτη θα γίνει πιο προσιτή.Η Μπαρτσελόνα έως τότε περιμένει γιατί για να αποκτήσει τον παίκτη πρέπει να καταθέσει πρόταση που σε ποσό θα αγγίζει την ρήτρα του παίκτη,ήτοι 40 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου