Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Θέλουν τον Γκονζάλεζ στον Παναθηναϊκό




Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Χοσέ Λουίς Γκονζάλεζ και θα μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του μόλις υπάρξει συμφωνία του Ερασιτέχνη με τους επιχειρηματίες.
Παρόλα αυτά το τριφύλλι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα αν θα κατεβάσει ομάδα την νέα σεζόν και τι στόχους θα έχει αυτή η ομάδα.Όμως είτε βρεθεί λύση είτε όχι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος ώστε να μην χαθεί χρόνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Αν τελικά όλα πάνε καλά και ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κατεβάσει ομάδα τότε η νέα ομάδα θα στηριχτεί στον Αργεντινό διαγώνιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Χοσέ Λουίς Γκονζάλεζ,πάντως για τον ίδιο παίκτη έχει δείξει και έντονο ενδιαφέρον και η ομάδα του Παμβοχαϊκού και η ομάδα του Φοίνικα.
Ο Γκονζάλες είναι γεννημένος στις 27/12/1984, έχει ύψος 2.06 και είναι αριστερόχειρας. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος που μας πέρασε και με την απόδοσή του συνέβαλε τα μέγιστα στην σωτηρία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ με 403 πόντους, αλλά και δεύτερος στους άσους με 44, έχοντας μπροστά του τον επίσης εξαιρετικό Ντουσάρμ.
Πρώτα από όλα όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα μεταξύ Ερασιτέχνη και επιχειρηματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου