Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Αναμονή για ''Κάρα'' και αναχώρηση για Αυστρία

Από την μια μεριά ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Αυστρία για την προετοιμασία και από την άλλη περιμένει τον Γιώργο Καραγκούνη να απαντήσει για το αν θα ανανεώσει στο τριφύλλι.
Ο Γιώργος Καραγκούνης επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα σήμερα(9/7)και πρόκειται να έχει επαφές με την δοίκηση του τριφυλλιού.Κρίσιμη για το μέλλον του Καραγκούνη θα είναι και η συνομιλία του ίδιου του παίκτη με τον προπονητή Ζεσουάλδο Φερέϊρα.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θέλει να παραμείνει στην ομάδα,και σε αυτό στηρίζεται η δοίκηση που ελπίζει να ανανεώσει ο Καραγκούνης και να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα από ότι πέρσι.
Ο Παναθηναϊκός σήμερα αναχωρεί για Αυστρία και για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα θέλει να βρει την τέλεια συνταγή μέσα σε αυτές τις μέρες ώστε να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στα πλέϊ όφ του Champions League που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του μήνα.Ο Παναθηναϊκός περιμένει τα πλέϊ όφ γιατί σε περίπτωση πρόκρισης θα εξασφαλίσει 2.5 εκατομμύρια ευρώ,που θα πάνε για αποπληρωμές παικτών.
Τέλος εκτός από τον αρχηγό του τριφυλλιού την αποστολή δεν θα ακολουθήσει και ο Κώστας Κατσουράνης που έχει άδεια μέχρι τις 23 Ιουλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου