Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Άντι-καταστάτης Πάνκο

Μετά τις αποχωρήσεις Μπατίστ και Καϊμακόγλου ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν ενίσχυση στην θέση τέσσερα.Έτσι το τριφύλλι κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση ενός παίκτη για την θέση τέσσερα,και από ότι φαίνεται αυτός ο παίκτης θα είναι ο Άντι Πάνκο.
Ο 35χρονος παίκτης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και από ότι φαίνεται την νέα σεζόν θα φοράει το τριφύλλι στο στήθος.
Ο Πάνκο έχει την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ισπανία για την ομάδα της Λαγκούν Άρο.Τα χαρακτηριστικά του παίκτη είναι είναι ότι έχει,ύψος 2.06 και ότι εκτός από την θέση τέσσερα μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στην θέση τρία.
Αποφοίτησε από κολλέγιο τρίτης κατηγορίας και τα πρώτα χρόνια αγωνίστηκε στην IBL και δοκιμάστηκε για λίγους αγώνες από τους Αντλάκα Χόκς το 2001.
Επόμενοι σταθμοί του ήταν στην Ιταλία,η Χιρόνα,η Κάχα Σαν Φερνάντο,η Μπιλμπάο και η Λαγκούν Άρο στην οποία αγωνίζεται από το 2008 μέχρι σήμερα.
Η περσινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί ως εξαιρετική,καθώς είχε 18.6 πόντους,5.3 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ.Ενώ τέλος κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στην Ισπανία την περασμένη περίοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου