Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Με το δεξί η Κέρκυρα

Η σεζόν μπήκε με το δεξί για την ομάδα της Κέρκυρας,καθώς η ομάδα των Φαιάκων επικράτησε με 2-0 επί της Μικτής Ευρυτανίας και έδειξε θετικά χαρακτηριστικά για την νέα σεζόν.

Η Κέρκυρα με αυτήν την εμφάνιση έδειξε καλά σημάδια για την νέα σεζόν και ο Άκης Μάντζιος είδε αυτά που δουλεύουν στην προπόνηση να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Οι Φαίακες ξεκίνησαν το αγώνα με σύστημα 4-3-3.Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την Κερκυραϊκή ομάδα,καθώς  άνοιξε το σκόρ ο Βασιλογιάννης στο 10ο λεπτό με πλασέ μετά από ωραίο κόψιμο του Τσοκάνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής.Σχεδόν με παρόμοιο τρόπο,δηλαδή με σέντρα και κεφαλιά ο Διαμαντόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 22'. 
Μετά την λήξη του αγώνα ο τεχνικός της Κέρκυρας,μιλώντας στο aokerkyra.com.gr δήλωσε:
«Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεμουδιάσουμε και να αλλάξουμε παραστάσεις. Ο αντίπαλος δεν ήταν τόσο μεγάλης δυναμικής, ώστε να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα, είναι, ωστόσο, ευχάριστο το γεγονός ότι βγήκαν κάποια πράγματα, που έχουμε δουλέψει, όπως στην ανάπτυξη και τη δημιουργία των δύο γκολ. Φυσικά, χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα, που δουλεύει μόνο δύο – δυόμισι εβδομάδες. Τα παιδιά είναι λογικό να νιώθουν κάποια κούραση, αλλά η διάθεσή τους και η ανταπόκρισή τους στις προπονήσεις, με έχει αφήσει ιδιαίτερα ικανοποιημένο». 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου