Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Και ο Λεμπρόν θα έχει...παρέα

Ο Micky Arison δημοσιοποίησε την είδηση μέσω του twitter, η οποία επιβεβαιώθηκε άμεσα.Η είδηση που έσκασε είναι ότι ο Ray Allen προτίμησε να εγκατασταθεί στο Μαϊάμι την νέα σεζόν και όχι στην Βοστώνη.Ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές της τάξης των 9,53 εκατομμυρίων.
Την είδηση για την απόκτηση του Allen ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Heat,Micky Arison,ο οποίος έγραψε στο twitter:"είναι 2:30 το πρωί στο Λονδίνο και μόλις ξύπνησα με σπουδαία νέα. Καλώς όρισες στην  οικογένεια νούμερο 20"!
Την απόφαση του 37χρονου σούτινγκ γκαρντ επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Jim Tanner, ενώ αμέσως μετά την είδηση άρχισαν και τα... μεθεόρτια. Κάποιες φήμες "χρέωσαν" τη φυγή του στη ψυχραμένη σχέση του με τον Rajon Rondo, ενώ ο LeBron James μίλησε στο yahoo, τονίζοντας: "δεν τον κλέβουμε. Είναι ελεύθερος, δεν ανήκει σε κάποιον. Ο Ray είναι σπουδαίο κομμάτι εκεί έξω. Ποιος δεν θα ήθελε έναν τέτοιο σουτέρ...".
Οι Heat τώρα μετά την απόκτηση του Allen βάζουν πλώρη για την απόκτηση του Marcus Camby,με τον οποίο ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές.Οι Heat θα κάνουν μάλλον μια συμφωνία sign and trade και το όνομα του Shane Battier είναι στο προσκήνιο.
Έτσι λοιπόν μετά την ''παρέα'' που απέκτησε ο Κόμπε(τον Νάς),τώρα απέκτησε και ο Λεμπρόν(τον Άλεν)......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου