Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Σουάρες: «Ακούστε με»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Λουίς Σουάρες, τονίζοντας πως η διοίκηση των «κόκκινων» θα πρέπει να σεβαστεί τα «θέλω» του, βάζοντας… νερό στο κρασί της!
Ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» και μιλώντας στη «Marca» φρόντισε να το επαναλάβει.
«Πρώτα απ’ όλα έχω ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο αν θελήσω να αποχωρήσω η Λίβερπουλ θα πρέπει να ακούσει όποια προσφορά υπάρξει από άλλο σύλλογο. Το βασικό είναι να συμφωνήσει με όποιον ενδιαφέρεται, αλλά και η επιθυμία του παίκτη, στην προκειμένη περίπτωση η δική μου, θα πρέπει να εισακουστεί» ανέφερε αρχικά ο Σουάρες, βάζοντας στη συνέχεια τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο… παιχνίδι.
«Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το καλύτερο και αν ρωτήσεις ακόμα και ένα παιδί οκτώ ετών αυτό που θα σου απαντήσει είναι ότι αυτό που θέλει είναι να παίξει σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα».
Καταλήγοντας ο Ουρουγουανός φορ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους «κόκκινους», το οποίο μοιάζει με… αποχαιρετιστήριο.
«Η αγάπη που έχω λάβει από τη Λίβερπουλ είναι κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Αγαπάω την πόλη, την ομάδα και όλους του φιλάθλους μας. Το μόνο που ζητάω είναι σεβασμός για όλα όσα έχουν συμβεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου