Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Ικανοποίηση για τα διαρκείας

Την ικανοποίηση της έκφρασε η ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'' προς τα μέλη της  για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας.
Μέσα στην εβδομάδα έγιναν αρκετά στον Παναθηναϊκό σε επίπεδο κυρίως μεταγραφών με Μπουμσόνγκ να φεύγει και Τριανταφυλλόπουλο να ανανεώνει.Όλα αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση της ''Συμμαχίας'',καθώς αναφέρετε και στο θέμα της αδειοδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Άλλη μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τον τρόπο που συνήθως ολοκληρώνονται οι καλοκαιρινές εβδομάδες: με μάχες και εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Μάχες κερδισμένες, όπως η δυναμική εκκίνηση στη διάθεση των καρτών διαρκείας, το μακράν του δεύτερου θετικότερο σημάδι στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας.
Περισσότερες από 2.500 κάρτες έχουν διατεθεί την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και αυτό, αν λάβει κανείς υπόψη τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι, μιλάει από μόνο του για την πίστη και την υποστήριξη που εισπράττει ο Παναθηναϊκός από τους φιλάθλους του.
Μάχες εν εξελίξει, όπως η διαμόρφωση του ρόστερ που κινείται ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα. Πιο πρόσφατα επεισόδια, το «δέσιμο» του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, του ποδοσφαιριστή από τις Ακαδημίες που κέρδισε πέρσι με το σπαθί του τη θέση του στην ομάδα και αποτελεί σημαντική ελπίδα για το σήμερα και το αύριο του συλλόγου. αλλά και η αποδέσμευση του Μπουμσόνγκ, κίνηση επιβεβλημένη για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους η οποία άνοιξε το «χορό» των αποχωρήσεων που κρίνονται αναγκαίες ώστε η ομάδα να ανασάνει οικονομικά και να δημιουργηθεί ξανά σε πιο στέρεα βάση.
Μάχες όμως και με απώλειες, όπως η άρνηση της αδειοδότησης της ομάδας που κρίθηκε εν πολλοίς από τις καθοριστικές, όπως αποδείχτηκε, για την UEFA εισηγήσεις της ΕΠΟ.
Το σημαντικό εδώ ωστόσο, είναι πως το πρόσκομμα αυτό όχι μόνο δεν ελάττωσε την ορμή της ΠΑΕ, αλλά χαλύβδωσε την αποφασιστικότητά της να διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που ξέρει πως δικαιούται ως επιβράβευση της προσπάθειάς της. Τι έχει μεγαλύτερη σημασία εξάλλου όταν αγωνίζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου, από το να μη σταματάς ποτέ και να μάχεσαι μέχρι τέλους;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου