Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Πιθανή η κίνηση της Inter για Richards

Έντονη είναι η φημολογία που αναπτύσσεται από το πρωί ότι ο Micah Richards ίσως ενδιαφέρει άμεσα την Inter Milan με την ιταλική ομάδα να λέγεται ότι ετοιμάζει πρόταση στη Manchester City για την απόκτηση του.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εκπρόσωπο του παίχτη Dario Cavoni, ο νέος τεχνικός των Nerazzurri είναι θαυμαστής του τρόπου παιχνιδιού του 25χρονου αμυντικού και θα τον ήθελε στην ομάδα του οπότε τα σενάρια "φουντώνουν".
Παρ'όλα αυτά ο Cavoni, παραδέχθηκε ότι ακόμη δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών αλλά πρόσθεσε πως κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί σύντομα.
Παράλληλα αποκάλυψε ότι παρά τον περσινό τραυματισμό του που τον κράτησε σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν εκτός, ο παίχτης έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του όμως δεν έχει γίνει για την ώρα αποδεκτή.
Συγκεκριμένα όσα είπε:
"Προσωπικά δεν έχω κάποια επικοινωνία με τους Nerazzurri όμως είναι πιθανό ότι η Inter ενδιαφέρεται επειδή γνωρίζω ότι είναι γεγονός πως αρέσει στον Mazzarri.
Ήθελε τον Micah όταν ήταν στη Napoli, είναι ιδανικός παίχτης για την άμυνα του και δε θα ταίριαζε καλά στο παιχνίδι του Rafa Benitez στη Napoli.
Όσο για το ποια είναι η κατάσταση του Micah στη Manchester City; Του έχουν προσφέρει νέο συμβόλαιο, όμως ο Richards δε το έχει αποδεχθεί ακόμη".

Πηγή:http://www.englishfootball.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου