Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Περιστερίδης για τέσσερα χρόνια

Την εστία του Πλατανιά θα υπερασπίζεται ο Κώστας Περιστεριδής καθώς μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Πάνιωνιο γυρνά στην γενέτειρα του για χάρη του Πλατανιά.
Ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε ένα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με την χανιώτικη ομάδα.Μάλιστα από τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πλατανιά φάνηκε πως ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.
«Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω πολλά από τον Πλατανιά, αλλά και η ομάδα να κερδίσει από εμένα. Από τον τρόπο που με προσέγγισε ο Πρόεδρος, αλλά και από τη συζήτηση που ακολούθησε με τον προπονητή της ομάδας κ. Μαρίνο Ουζουνίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων, είδα ότι άξιζε να γυρίσω στον τόπο μου, να βοηθήσω, αλλά και να βοηθηθώ από τον Πλατανιά. Ο Πλατανιάς απέδειξε ότι είναι μια υγιής ομάδα, μια ομάδα που μπορεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Super League», δήλωσε ο Περιστερίδης.
Η ανακοίνωση του Πλατανιά: 
«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον Χανιώτη διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου