Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Κουρμπέλης: «Οφείλουμε να νικήσουμε και το Μάλι»

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση η Εθνική των U-20 επικράτησε του Μεξικού στην πρεμιέρα του Μουντιάλ με 2-1 και στις τάξεις της Εθνικής μας επικρατεί ικανοποίηση.

Μετά από μια σπουδαία χρονιά με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και με την Εθνική Νέων, κόντρα σε αυτή του Μεξικό, για την πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων.
Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για την απόδοσή του αλλά και για την συνέχεια σε αυτό τον σπουδαίο θεσμό.
«Είμαστε χαρούμενοι που η πρεμιέρα μας σε Μουντιάλ Νέων συνοδεύτηκε με νίκη επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου. Δώσαμε και την ψυχή μας σε έναν απαιτητικό αγώνα για να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και έχουμε συγκροτήσει μια αξιόλογη ομάδα. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της επιτυχίας μας οφείλουμε να νικήσουμε στον επόμενο αγώνα το Μάλι και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκρισή σας στη φάση των «16» που είναι και ο βασικός μας στόχος», ήταν τα λόγια του Κουρμπέλη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου