Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αγγέλου:''Κρίθηκε στην νευρικότητα του Ολυμπιακού''


Ο νυν προπονητής του Άρη ανέφερε πως το χθεσινό ντέρμπι κρίθηκε στην νευρικότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα ο προπονητής δήλωσε στον Sentra FM:
Για τη σημασία της νίκης: "Αυτές οι σειρές που είναι στις τρεις νίκες είναι σαν να έχει παιχτεί ένα δεκάλεπτο. Απλά τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο. Πρέπει να τη βλέπεις ολοκληρωμένη τη σειρά για να κάνεις κριτική. Αν κάνεις τώρα είναι σαν να το κάνεις για το πρώτο δεκάλεπτο!".
Για τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι:"Μπορούμε να πούμε πως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να βάλει στο δικό του ρυθμό τον Ολυμπιακό. Τον έκανε να χορεύει ταγκό, ενώ είναι ομάδα... ροκ εν ρολ. Ο Παναθηναϊκός με τους δύο νέους παίκτες έδωσε βάθος στο ροτέισον, ηρεμία και αυτοπεποίθηση, όμως ο Ολυμπιακός έχασε δύο παίκτες του τον Λο και τον Άντιτς -που εκνευρίστηκε και βγήκε. Και ο Άντιτς ήταν ρυθμιστής σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια".
Για τη στατιστική και την υπερανάλησή της: "Είναι παράμετρος του παιχνιδιού που δεν την συνυπολογίζω. Άλλωστε από την άλλη μία ομάδα που είχε τον ρυθμό έκανε 18 λάθη. Και αν συνεχίσει με αυτά θα έχει πρόβλημα. Ή είχε λιγότερα επιθετικά ριμπάουντ. Η υπερανάλυση είναι για να τονίζει την αυτοπεποίθηση εκείνων που πολεμούν μέσα στην ομάδα. Το μπάσκετ στα 24'' έχει δύο συστατικά. Ένστικτο και αντίδραση. Να μην υποτιμάμε το πως μεταφέρεται η πίεση, αλλά και την αντίδραση των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν".
Για τον τρόπο αντιμετώπισης του Ολυμπιακού: "Όλο το παγκόσμιο μπάσκετ, στηρίζεται στην κατηγορία της δημιουργίας και της εκτέλεσης. Οποιοσδήποτε αντίπαλος του Ολυμπιακού, το σκεπτικό ήταν να σταματήσουν οι 30-35 συνεργασίες του Σπανούλη με τη θέση «4» και «5». Ο Παναθηναϊκός είχε να ρισκάρει κάποια πράγματα και πέρυσι σε πολλές ομάδες στοίχησε και αντίστοιχα είχε δουλευτεί επιθετικά το αμυντικό πλάνο του Ολυμπιακού, ειδικά όπως έπαιξε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Είχαν δουλέψει στη δημιουργία και την περιστροφή την μπάλα".
Για το αν κρίθηκε το παιχνίδι στα άστοχα τρίποντα: "Μπορεί π.χ. να κρίθηκε από την αστοχία των βολών. Νομίζω πως κρίθηκε στη νευρικότητα του Ολυμπιακού από την ανισορροπία του ρόστερ του. Δύο παίκτες του, βασικότατοι, δεν υπήρχαν".
Για τη συνέχεια: "Λέω να το δούμε ως ένα δεκάλεπτο. Να κρατήσουμε την άψογη ατμόσφαιρα του αγώνα και από τους παίκτες παρά τις κόντρες που ήταν ελεγχόμενες και θα δούμε μια ενδιαφέρουσα σειρά που οι απ' έξω χαιρόμαστε να την παρακολουθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου