Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Και Βίλας Μπόας και Μπέιλ θέλουν στην Παρί!

«Έλα στην Παρί και θα σου φέρουμε τον Μπέιλ». Αυτό φαίνεται να είπαν στον προπονητή της Τότεναμ, Άντρε Βίλας-Μπόας, οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν ώστε κάνουν τον Πορτογάλο να πει το «ναι» στην πρόταση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γαλλικής ομάδας. 85 εκατομμυρία ετοιμάζονται να διαθέσουν οι άραβες ιδιοκτήτες των «Παριζιάνων» για τον Ουαλό άσο!

Οι διοικούντες την Παρί πιέζουν όλο και περισσότερο τον Βίλας-Μπόας να δεχτεί την πρόταση που του έχουν κάνει και να γίνει ο νέος τεχνικός της ομάδας τους.
Στην πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών,  ο Πορτογάλος αρνήθηκε ευγενικά, γι’ αυτό οι άνθρωποι των Παριζιάνων είπαν να δώσουν λίγο παραπάνω… σασπένς στην υπόθεση.
Έτσι, έκαναν γνωστό στον Βίλας-Μπόας πως σε περίπτωση που γίνει ο νέος τεχνικός της Παρί, θα του προσφέρουν ένα «δώρο» αξίας.. 85 εκατομμυρίων! Ο λόγος για τον Γκάρεθ Μπείλ, για τον οποίο οι ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν κάτι λιγότερο από 90 εκατομμύρια λίρες για να τον ντύσουν στα μπλε!
Ο 35χρονος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ για ακόμα δύο χρόνια και παρόλο που είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έχει κάνει στο Λονδίνο, δε βλέπει με κακό μάτι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Παριζιάνων», οι οποίοι την τελευταία διετία έχουν γίνει μία από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ευρώπη.
Η ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου από τα «σπιρούνια» φημολογείται ότι ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια λίρες, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό για τους ιδιοκτήτες του γαλλικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου