Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Του αρέσει η Φιορεντίνα...

Ο ατζέντης του Νταβίντ Βίγια εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πλάνο της Φιορεντίνα,τονίζοντας έμμεσα πως ο πελάτης του θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα για τους ''βιόλα''.
Ο Νταβίντ Βίγια από ότι φαίνεται θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και έχουν ακουστεί πολλά κυρίως από ομάδες της Αγγλίας.Παρόλα αυτά ο Βίκτορ Ονάτε τόνισε πως ο πελάτης του δεν κοιτά την χώρα αλλά το πλάνο.
«Είναι υπερβολικό να λέμε ότι υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τη Φιορεντίνα, αλλά ξέρουμε το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους για την επόμενη χρονιά. Δούλεψα με τον νυν τεχνικό διευθυντή τους Εντουάρντο Μαθία στη Βαλένθια. Είμαστε φίλοι και κρατάμε συνεχή επαφή», δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του Βίγια.
«Ο Νταβίντ αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα επικεντρωμένος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Θα είναι δύσκολο να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αλλά, αν το κάνει, θα θελήσει να πάει σε μία ομάδα όπου θα παίζει σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχει σημασία αν θα είναι στην Αγγλία ή την Ιταλία, αρκεί το πλάνο να είναι φιλόδοξο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου