Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Θέλουν Ατσού στην Λίβερπουλ

Οι Κόκκινοι ψάχνουν στην Ιβηρική και αύξησαν την προσφορά τους (5,8 εκατ.) στην Πόρτο. Ρώτησαν και τη Μπενφίκα για Νολίτο.
Η Λίβερπουλ την νέα χρονιά θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστική και ψάχνει για ένα καλό εξτρέμ.Ο πιτσιρικάς της Σεβίλλης,Λουίς Αλμπέρτο φαίνεται να είναι στο στόχαστρο του αγγλικού συλλόγου και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β'.Η περίπτωση του ωστόσο δεν είναι σίγουρη και για αυτό οι άνθρωποι της Λίβερπουλ κοιτούν και σε άλλους παίκτες.Ένας από αυτούς είναι και ο Ατσού της Πόρτο.Οι ''κόκκινοι'' είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που δεν έγινε δεκτό από την Πόρτο.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την Λίβερπουλ είναι ότι ο 21χρονος Γκανέζος δεν δέχτηκε να ανανεώσει με τους ''δράκους'' και το συμβόλαιο του λήγει.Έτσι η Λίβερπουλ επανήλθε με νέα προσφορά της τάξης των 5,8 εκατομμυρίων ευρώ και λογικά μπορεί να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.Από εκεί και πέρα η άλλη περίπτωση που κοιτούν στην Λίβερπουλ είναι αυτή του Νολίτο από την Μπενφίκα,η οποία ζητά τουλάχιστον 5 εκατομμύρια για τον παίκτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου