Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

''Καμπανάκι'' Σαλτσμπουργκ σε ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη με την ομάδα του ΠΑΟΚ ωστόσο να είναι αρνητική.
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με τις εμφανίσεις του τόσο με τα γαλλανόλευκα όσο και με την ομάδα του ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει πολλά βλέμματα από το εξωτερικό με ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.
Μια από αυτές τις ομάδες είναι και η Red Bull Salzburg η οποία φαίνεται πως έχει δει τις ικανότητες του Έλληνα παίκτη και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Η αυστριακή ομάδα πιστεύει πολύ στον παίκτη ωστόσο και από την μεριά του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για να δοθεί ο παίκτης καθώς πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον Έλληνα διεθνή στους αγώνες που θα δώσει με την Εθνική ομάδα U21 για το Μουντιάλ που διεξάγεται στην Τουρκία.
Ο νεαρός παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 ωστόσο δεν θα είναι και απίθανο οι αυστριακοί να κινηθούν για την αποκτήση του ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνικής μας.
Πάντως ο ΠΑΟΚ με ένα καλό ποσό από την μια και την μεταγραφή του Σκόνδρα από την άλλη αν πραγματοποιηθεί ίσως δει την μεταγραφή του νεαρού άσου με καλύτερο μάτι και δεν είναι όσο αρνητικός είναι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου