Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Μπονούτσι:''Ένα χρόνο προπόνηση στα πέναλτι...''

Ο Μπονούτσι ήταν ο μοιραίος στο χθεσινό παιχνίδι καθώς αστόχησε στην δική του εκτέλεση και η Ιταλία έχασε την πρόκριση στον τελικό του Confederations Cup.
Το παιχνίδι εχθές δεν έλεγε να τελειώσει καθώς τόσο η Ισπανία όσο και η Ιταλία δεν ήθελαν να χάσουν αυτή την πρόκριση.Το παιχνίδι έφτασε στα πέναλτι και όταν ήταν στο 6-6 ο Μπονούτσι αστόχησε στο δικό του και ο Νάβας ευστόχησε στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό.
Μετά την αστοχία του ο Μπονούτσι ήταν απαρηγόρητος και προσπάθησε να εξηγήσει για ποιον λόγο δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στο δικό του πέναλτι.
"Πήγα με σιγουριά στη μπάλα, όταν όμως κατάλαβα πως ο Κασίγιας είχε διαισθανθεί τις κινήσεις μου, δεν είχα την απαιτούμενη ψυχραιμία.
Προσπάθησα να αλλάξω τρόπο χτυπήματος και έδωσα ύψος στη μπάλα, όμως έβαλα πολλή δύναμη και είδατε όλοι το αποτέλεσμα", τόνισε ο σέντερ μπακ της Γιουβέντους και πρόσθεσε:
"Αυτό που μας στενοχωρεί περισσότερο είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στα 90 λεπτά επειδή παίξαμε καλύτερα από την Ισπανία. Απλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ.
Επιβάλαμε το ρυθμό μας στους Ισπανούς, πρεσάροντας και βγαίνοντας στην κόντρα, κρίμα που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ. Τώρα θέλω να περάσω έναν χρόνο κάνοντας προπόνηση στις εκτελέσεις πέναλτι.
Δεν θέλω να ρισκάρω να μου συμβεί παρόμοιο πράγμα στο Μουντιάλ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου