Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Επιστροφή στην Ελλάδα για Καράμπελα;

Ο άσος της Λεβάντε φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει τον ισπανικό σύλλογο και την Ισπανία και φέρεται να επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα με ήδη τρεις ομάδες να τον έχουν στα υπόψιν τους.
Ο Νίκος Καράμπελας φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και στην Λεβάντε αλλά θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα σε αντίθεση με τους Σιμάο και Βύντρα οι οποίοι θα συνεχίσουν τον ισπανικό σύλλογο.
Ο Έλληνας άσος δεν βρήκε θέση βασικού στον ισπανικό σύλλογο και θα αποχαιρετήσει με σκοπό την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Την περίπτωση του Έλληνα άσου κοιτούν με ενδιαφέρον ήδη τρεις ελληνικοί σύλλογοι.Ο Πάοκ,ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης.
Για τον Πάοκ η φημολογία περί αποχώρησης του Σταφυλίφη αλλά και και για τον Λίνο, που δεν γνωρίζουν αν θα είναι σε θέση να καλύψει μόνος του την πτέρυγα τον κατατάσσουν σε μια ενδιαφέρον περίπτωση για τον δικέφαλο.Από εκεί και πέρα για τους άλλους δύο συλλόγους το κενό στην αριστερή μεριά της άμυνας είναι δεδομένο και οι δύο κινούνται για την απόκτηση ενός παίκτη.Μάλιστα για ο Έλληνας άσος έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα πως το κασέ του είναι σε χαμηλά επίπεδα και δεν θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου