Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

''Κόκκινος'' ο Σερμαντίνι

Από την Ισπανία ήρθαν τα νέα με την πρώην ομάδα του να ανακοινώνει πως ο Σερμαντίνι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.
Ολυμπιακός και Γκιόργκι Σερμαντίνι έχουν ξαναβρεθεί μαζί και τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι διαπραγματεύσεις άρχισαν για να να αποκτηθεί ο παίκτης από τον Ολυμπιακό.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έκανε αυτήν την προσθήκη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς λήγει η προθεσμία για τις ομάδες της Ευρωλίγκα να κάνουν προσθήκες.
Έτσι ενώ λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης ο Γεωργιανός έμενε στη Σαραγόσα, μετά όλα άλλαξαν και υπέγραψε το συμβόλαιο επιστροφής του στον Πειραιά.
Την ανακοίνωση όλων αυτών, την ανέλαβε η ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας (acb.com), με άρθρο το οποίο αναρτήθηκε προ ολίγου και αναφέρει "ο Σερμαντίνι μεταφέρεται στον Ολυμπιακό. Η Σαραγόσα ήλθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ώστε να φορέσει ξανά ο Γεωργιανός τη φανέλα της ελληνικής ομάδας. Ο GM της ισπανικής ομάδας, Βίγι Βιγιάρ εξήγησε πως "ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε με παίκτη της ποιότητας του. Μας οδήγησε στο Copa del Rey και στην εξάδα του πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε καλή τύχη".
Τέλος η Σαραγόσα από αυτήν την μετακίνηση θα βάλει στα ταμεία ένα ποσό κοντά στις 100.000 και ο Γεωργιανός άσος υπέγραψε μέχρι το τέλος της περιόδου με τον ελληνικό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου