Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Χάνει το ντέρμπι ο Καθόρλα!

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Άρσεναλ για το κυριακάτικο ντέρμπι του Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ. Τα τελευταία άσχημα νέα αφορούν τον Σάντι Καθόρλα, ο οποίος αρρώστησε και θα χάσει την μεθαυριανή αναμέτρηση!

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο προπονητής των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ. Αφού πρώτα αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ματιέ Φλαμινί στην αποστολή, ο Αλσατός επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ενάντια στους «κόκκινους»!
«Μόνο ένας παίκτης επιστρέφει. Ο Φλαμινί. Και όχι από τραυματισμό, αλλά από την τιμωρία του. Αυτά είναι τα θετικά νέα που έχουμε. Δεν νομίζω ότι θα χάσουμε κάποιον άλλον παίκτη, εκτός του Καθόρλα ο οποίος σήμερα αρρώστησε και έμεινε στο κρεβάτι. Μόλις ενημερώθηκα, μάλιστα, ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στο ροτέισον που προτίθεται να κάνει, καθώς μεσοβδόμαδα η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Θα παρατάξω μια ομάδα που θα έχει ελπίδες να περάσει. Εάν θα ξεκουράσω έναν, δύο ή τρεις παίκτες δεν το έχω αποφασίσει ακόμα. Πρέπει να εστιάσουμε μόνο στον τρόπο που θα νικήσουμε το ματς. Διεκδικούμε όλες τις διοργανώσεις και το Κύπελλο είναι μία από αυτές. Σαφώς, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου