Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Πλήρης η Μπαρτσελόνα

Την προσεχή Τρίτη η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Σίτι στα πλαίσια των ''16'' του Champions League και ο Χεράρδο Μαρτίνο ανακοίνωσε την 23άδα που θα αποτελέσει την ομάδα του.
Με τον Λιονέλ Μέσι να είναι σε όλο και καλύτερη κατάσταση από την ημέρα του τραυματισμού του και μετά το 6-0 η Μπαρτσελόνα πάει με πολύ καλή ψυχολογία στο πρώτο αγώνα για τους ''16'' του Champions League στο Μάντσεστερ.Ενώ και ο Νεϊμάρ ξεπέρασε το τραυματισμό του λύνοντας τα χέρια του προπονητή του που θα έχει όλα τα επιθετικά ''όπλα'' στην διάθεσή του.
Έτσι η αποστολή της Μπαρτσελόνα θα αποτελείται από τους: Βαλδές, Πίντο, Μοντόγια, Πικέ, Φάμπρεγκας, Πουγιόλ, Τσάβι, Πέδρο, Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Νεϊμάρ, Μασεράνο, Μπαρτρά, Σέρχιο, Σονγκ, Άλμπα, Αφελάι, Τέγιο, Άλβες, Σέρτσι Ρομπέρτο, Ολαθάμπαλ, με τους Ντος Σάντος και Κουένκα να μένουν εκτός αποστολής.
Η αποστολή των Καταλανών θα αναχωρήσει από την Βαρκελώνη το πρωί της Δευτέρας (17/02) και θα βρίσκεται στο Μάντσεστερ στις 11.50 τοπική ώρα. Στην συνέντευξη Τύπου, τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Ζεράρ Πικέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου