Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μέσι:''Δέκα παιχνίδια για να είμαι έτοιμος''

Σύμφωνα με τον άσο της Μπαρτσελόνα χρειάζονται άλλα πέντε παιχνίδια για να είναι πλήρως έτοιμος και να είναι στην παλιά καλή του φόρμα.Μάλιστα σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του ανέφερε ότι αισθάνεται όλο και καλύτερα.
Μεταξύ των άλλων ο άσος των ''μπλαουγκράνα'' είπε ότι με το ιατρικό τιμ της ομάδας του είχαν βάλει τους δέκα αγώνες ως όριο για να αξιολογήσουν την πορεία του μετά την δίμηνη απουσία του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
''Προοδεύουμε και ξέραμε ότι όσο περνούν οι αγώνες, θα αισθανόμουν καλύτερα. Βάλαμε ένα όριο δέκα αγώνων, για να συνηθίσω τον ρυθμό και σιγά σιγά βελτιώνομαι. Όλα πάνε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Το βρίσκω λίγο καλύτερο. Ακόμα πρέπει να είμαι στο 100%, αλλά σιγά σιγά βελτιώνομαι'', δήλωσε ο 26χρονος.
    Ο Μέσι αναφέρθηκε και στα ρεκόρ που ‘’σπάει’’ το ένα πίσω από το άλλο, ξεκαθαρίζοντας ότι εκείνος δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτά.
    ''Δεν πάω για τα ρεκόρ. Το μαθαίνω την ώρα που τα πλησιάζω. Δεν είναι βραβείο, αλλά είναι ωραίο. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και άλλα και θα τα περάσω. Είναι ωραία, αλλά δεν τρελαίνομαι για αυτά'', ήταν το σχόλιο του Μέσι.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου