Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Λάσμε:''Πρέπει να νικήσουμε..''

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Στρεφάν Λάσμε παρότι δεν χαρακτήρισε τον αγώνα τελικό είπε πως είναι κρίσιμος για την συνέχεια.
Μια τιτανομαχία έρχεται με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό και ο Στεφάν Λάσμε σε δηλώσεις του στην ''SportDay'' ανέφερε πως το παιχνίδι με τους ''ερυθρόλευκους'' είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για την συνέχεια.
"Πρωτίστως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς, ενώ από μόνο του έχει και ιδιαιτερότητες και έχει μεγάλη σημασία το πώς θα δουλέψουμε. Δεν συζητώ ότι πρέπει να νικήσουμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Θα πρέπει να λειτουργήσει υποδειγματικά η άμυνα, γιατί αυτή θα είναι το κλειδί της νίκης" τόνισε αρχικά ο σέντερ του Τριφυλλιού.
Ο Λασμέ δεν χαρακτήρισε "τελικό" την συγκεκριμένη αναμέτρηση, παραδέχθηκε όμως ότι είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία της ομάδας στον όμιλο: "Δεν θα έλεγα ότι είναι τελικός, αλλά αν το εξετάσουμε από δύο πλευρές θα διαπιστώσουμε πως από τη μία είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα μετά τις ήττες που κάναμε και από την άλλη μια αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και ένα από τα ματς που θέλει να δει όλη η Ευρώπη και θα πρέπει να συμπεριφερθούμε αναλόγως".
Παράλληλα, ο Αφρικανός σέντερ αναφέρθηκε στις διαδοχικές ήττες του Παναθηναϊκού στο Top 16 και την επικείμενη επιστροφή του Γκιστ στην αγωνιστική δράση: "Ελπίζουμε ότι θα γυρίσουμε το κλίμα, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε τους τραυματισμούς που κάνουν δυστυχώς την εμφάνισή τους από την εκκίνηση της χρονιάς με τελευταίο τον Τζέιμς (σ.σ.: Γκιστ) του οποίου η απουσία στη Μάλαγα ήταν σημαντική, χωρίς φυσικά να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Ωστόσο έχουμε εξαιρετικό ιατρικό επιτελείο και τον περιμένουμε να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου