Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Επιτέλους νίκη...

Έστω και στο τέλος η Ξάνθη τα κατάφερε και πήρε την μεγάλη νίκη εναντίον της Καλλονής με 1-0 πετυχαίνοντας γκολ στο 88'!
Σε ένα μέτρια ποιοτικό παιχνίδι η Ξάνθη ξεπερνώντας το πέναλτι που δεν της δόθηκε έπειτα από οκτώ παιχνίδι θυμήθηκε τι σημαίνει νίκη και πετυχαίνοντας γκολ στο 88' πήρε το τρίποντο εναντίον των νεοφώτιστων.
Πλέον η Ξάνθη είναι μαζί με την Καλλονή στους 29 βαθμούς και η συνέχεια έπεται δύσκολη και για τις δύο μεριές αν και η Ξάνθη πάει στο επόμενο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω της νίκης.
Υποτονικό...παιχνίδι
Ο ρυθμός υποτονικός οι δύο ομάδες φάνηκαν πως μπήκαν κάπως νωθρά στο παιχνίδι και αυτό φαίνεται και από το ότι η πρώτη καλή ευκαιρία εκατέρωθεν ήρθε στο 24' με τον Μπαξεβανίδη να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα να περνά άουτ.
Από μεριά της η Καλλονή έδινε ότι δεν μπορούσε να πλησιάσει στα καρέ της Ξάνθης δημιουργώντας μόλις μια φάση σε όλο το ημίχρονο με ένα σουτ του Καλτσά που πέρασε άουτ.Τελευταιά φάση του ημιχρόνου ένα σουτ του Τριάδη με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο το ίδιο με το πρώτο...Οι ομάδες να μην βγάζουν διάθεση.Οι γηπεδούχοι με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα αποφάσισαν να πιέσουν και να κυνηγήσουν το γκολ αλλά τόσο ο Μαρίν όσο και ο Σουάρες βρήκαν μπροστά τους τον Σιδεράκη.Και καθώς περνούσαν τα λεπτά δεν φαινόταν ότι θα γίνει κάτι ιδιαίτερο ωστόσο στο 76' ο Ζακουάνι μόνο...ποδόσφαιρο δεν έπαιξε στην περιοχή της ομάδας,αλλά πέναλτι δεν σημειώθηκε.
Η Ξάνθη από εκεί και πέρα πείσμωσε άρχισε να το θέλει πολύ και ύστερα από την προειδοποίηση του Σολάρι,ο Γούτας στο 88' ευστόχησε ύστερα από την σέντρα του Κάλβο και λύτρωσε την ομάδα του στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου