Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

''Κόκινοι'' οι Μόουζες,Σακό και Ιλόρι

Η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος δεν έκλεισε ακόμα τις μεταγραφές του και συνέχισε τα πάρε-δώσε με τον δανεισμό του Μόουζες από την Τσέλσι και την απόκτηση των Σακό και Τιάγκο Ιλόρι.

Ο Βίκτορ Μόουζες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των "κόκκινων". Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο 22χρονος Νιγηριανός πολυθεσίτης διεθνής δήλωσε μεταξύ άλλων: "Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να είμαι επαγγελματίας. Σκοπός είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και να προκριθούμε στο Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".
Ο Τιάγκο Ιλόρι γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά έχει πορτογαλική καταγωγή (ο πατέρας του είναι Άγγλος με νιγηριανή υπηκοότητα, ενώ η μητέρα του είναι Πορτογαλίδα). Έχει εκπροσωπήσει τους "Λουζιτανούς" στις "μικρές" εθνικές ομάδες. "Έχω σκοπό να προσπαθήσω και να πετύχω. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα", είπε μεταξύ άλλων ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός.
Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ εμφανίστηκε και ο Μαμαντού Σακό, ο οποίος -όπως αναμενόταν- ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και αποτελεί το όγδοο απόκτημα των "κόκκινων" μετά τους Κόλο Τουρέ, Ιάγκο Άσπας, Λουίς Αλμπέρτο, Σιμόν Μινιολέ, Αλί Σισοκό και, βέβαια, τους δύο προαναφερθέντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου