Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ούτε τώρα...

Ο Άρης δεν μπόρεσε για ακόμη μια αγωνιστική να χαρεί την νίκη καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 από το 75'!
Ο Άρης ψάχνει ακόμα την νίκη και δεν το κατάφερε ούτε τώρα εναντίον του Λεβαδειακού που ευτύχησε να προηγηθεί μετά από λάθος στην άμυνα του Άρη με τον Καπό.Από την άλλη μεριά που ο Άρης κυνηγούσε την νίκη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ουντότζι.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς κατέβασε την ομάδα με ένα διαφορετικό τρόπο από ότι είχαμε συνηθίσει από τον προκάτοχο του στον πάγκο του Άρη.Ο Άρης παρατάχθηκε σε ένα 4-3-3 με αρκετές αλλαγές σε κέντρο και επίθεση.Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια,στην άμυνα ο Ψυχογιός και Τζουμάνης δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.Ενώ στο κέντρο της άμυνας Πουλίδο και Κύργιας.Στην μεσαία γραμμή Ελσνερ,Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλάκος ενώ στην επίθεση ο Άρης παρατάχθηκε με τους Τάτο αριστερά,Σταυρόπουλο δεξιά και τον Ουντότζι στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη μεριά ο Τάκης Λεμονής ξεκίνησε με 4-2-3-1 με τον Στρατηλάτη να υπερασπίζεται την εστία.Στην άυνα οι Μουλόπουλος,Μανόλο,Σανγκινέτι και ο Λυκογιάννης.Οι δύο χαφ Κονέ και Μαχαίρας,με τον Ορτέγκα να είναι στον άξονα για την ομάδα του Λεβαδειακού.Στις πτέρυγες οι Μάρτινς και Ιωαννίδης ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Μάντζιος.
Ήθελε το γκολ και φάνηκε...

Ο Άρης κατέβηκε καθαρά για να πετύχει το γκολ και να πάρει την νίκη για να μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά και μην μείνει από την αρχή στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα της Σουπερλίγκ.Ωστόσο οι ''κίτρινοι'' δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το 20'.Ο τεχνικός του Άρη προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι από νωρίς στην μάχη των πάγκων και για αυτό έκανε συνεχώς αλλαγές των δύο πλάγιων επιθετικών με σκοπό να καταφέρει να γίνει πιο πιεστική η ομάδα του αλλά και να βρει κάποια σουτ.
Περίμενε την ευκαιρία...

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του έδειξε να κρατά ένα πιο αμυντικό ρόλο περιμένοντας το λάθος του Άρη για να βγάλει την ευκαιρία και γιατί όχι..το γκολ...
Έψαχνε αλλά δεν έβρισκε...
Ο ρυθμός έπεσε και ο Άρης όσο περνούσε η ώρα και χωρίς να έχει το βαρύ ''φόρ'' στην περιοχή του Λεβαδειακού δεν απειλούσε.Από την άλλη μεριά σημαντικό ρόλο έπαιξε και η δυσκολία της συνεργασίας μεταξύ των παικτών του Άρη.
Άργησε για την πρώτη ευκαιρία...
Ο Άρης άργησε να ''βγάλει'' τη πρώτη ευκαιρία με τον Ουντότζι να πιάνει το δυνατό σουτ στο 43' με τον Στρατηλάτη ωστόσο να ενεργεί σωστά και να βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.Επόμενη φάση με τον Ουντότζι πάλι να ''πιάνει'' την κεφαλιά ωστόσο να μην μπορεί να σκοράρει πάλι...
Αφού δεν τον έβαλε...
Αφού δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ ο Άρης τελικά πέτυχε το γκολ ο Λεβαδειακός σε μια φάση που εκτέθηκε η άμυνα του Άρη.Μετά από ωραία εκτέλεση κόρνερ ο Σαγκινέτι ''έπιασε'' την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου περίμενε ο Κάπο για να κάνει με πλασέ το 0-1 και να βάλει παραπάνω άγχος στους παίκτες του Άρη.
Τελικά ήρθε...
Το γκολ φάνηκε να του έκανε καλό του Άρη που δεν άργησε να κάνει το 1-1 με τον Ουντότζι πέντε λεπτά μετά.Ο άσος του Άρη έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά και με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-1 φέρνοντας πάλι την ηρεμία στις τάξεις του Άρη.
Έψαξε και με την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε...
Ο Άρης από εκεί και πέρα έψαξε την νίκη και μάλιστα στο 74' ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Κονέ που χτύπησε εκτός φάσης τον Τάτο.Μάλσιτα στο 88’ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο. Μετά από κακή έξοδος του Στρατηλάτη, ο Στρατηλάτης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
τρίποντο. Μετά από κακή έξοδος του Στρατηλάτη, ο Στρατηλάτης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
MAN OF THE MATCH: Ουντότζι και Κάπο με τα γκολ που πέτυχαν έδωσαν στις ομάδες τους από ένα βαθμό
Συνθέσεις:
Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Πουλίδο, Τριανταφυλλάκος (79' Μανιάς), Τάτος, Ουντόζι, Τζουμάνης, Παπαδόπουλος (69’ Οικονομόπουλος), Σταυρόπουλος, Ψυχογίος, Έλσνερ.
Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μανόλο, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Κονέ, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46’ Καπό), Μάρτινς (79' Πετράτσι), Ορτέγκα (62’ Μπούστο), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου