Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Οι κόκκινοι... του Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στην νέα σεζόν καθώς μετρά ήδη το 3Χ3 με ηγέτη τον Ντάνιελ Στάριτζ που για άλλη μια αγωνιστική σκόραρε.
Νικητές του μεγάλου ντέρμπι δεν ήταν οι ''κόκκινοι''... ''διάβολοι'' αλλά οι ''κόκκινοι'' του Λίβερπουλ που πέτυχαν μια σημαντική νίκη και πλέον βρίσκονται πέντε βαθμούς μπροστά από την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.
Το ματς πήρε από νωρίς φωτιά με τον Στάριτζ να ανοίγει το σκορ από το 4' μετά το κόρνερ του Τζέραρντ.Ο Άγγλος άσος εκτέλεσε το κόρνερ,ο Άγγερ πήρε την πρώτη κεφαλιά και στην συνέχεια ο Στάριτζ με κεφαλιά προς τα πίσω άνοιξε το σκορ και σήκωσε το Άμφιλντ στο πόδι...
 Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ έδειχνε να έχει την υπεροχή ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδειξε και πολλά πράγματα προσπαθώντας να κρατήσει το μηδέν πίσω.
Η Γιουνάιντεντ από την μεριά της δεν κατάφερε να κάνει τίποτα καθώς με μια φλύαρη κατοχή έκανε την πρώτη της ευκαιρία στο 77' με τον Νάνι να πιάνει το δυνατό σουτ ωστόσο ο Μινιολέ το ''έβγαλε'' με υπερένταση.
Τελευταία ευκαιρία στο 87' με τον Φαν Πέρσι να αστοχεί από πλεονεκτική θέση...
Οι συνθέσεις
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε, Λούκας Λέιβα, Τζέραρντ, Χέντερσον, Κοουτίνιο (84' Λουίς Αλμπέρτο), Ιάγο Άσπας (61' Στέρλιγκ), Στάριτζ.
MANUTD: Ντε Χέα, Φιλ Τζόουνς (38' Βαλένσια), Ρίο Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κλέβερλι, Κάρικ, Γκιγκς (73' Χαβιέρ Ερνάντες), Άσλεϊ Γιανγκ (63' Νανί), Γουέλμπεκ, Φαν Πέρσι.
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μάιχιλ, Μπίλι Τζόουνς, Όλσον, ΜακΌλεϊ, Ρίτζγουελ, Γιάκομπ (75' Ρόζενμπεργκ), Μουλουμπού, Μόρισον (46' Ντόρανς), Σινκλέρ (75' Μπεραϊνό), Ανελκά, Λονγκ.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Φορμ, Ρανχέλ, Τσίκο, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Σέλβεϊ, Κάνιας, Ράουλετζ (71' Ποθουέλο), Πάμπλο Ερνάντεθ, Μίτσου, Μπονί (66' Τζόναθαν ντε Γκουζμάν).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου