Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

«Στη Λίβερπουλ δεν χωράνε… σταρ»

Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα και όλους για τον Μπρένταν Ρότζερς και το ίδιο θέλει να έχουν και οι παίκτες της Λίβερπουλ σαν αρχή…

Οι εμφανίσεις του Ντάνιελ Στάριτζ έχουν δώσει αφορμή για να γίνει-κυρίως με αφορμή όσα γράφονται στον Τύπο-κουβέντα για το πώς θα χωρέσουν το «εγώ» του Άγγλου επιθετικού και του Λουίς Σουάρες, όταν ο τελευταίος επιστρέψει στην δράση από την τιμωρία του.
Ο Μπρένταν Ρότζερς όμως έχει άλλη άποψη και φρόντισε μέσω δηλώσεών του να την κάνει γνωστή προς όλους. «Η Λίβερπουλ δεν είναι ομάδα για μεγάλα “εγώ” και εγωισμούς. Ούτε ο Στάριτζ, ούτε και ο Λουίς είναι αυτό που λέτε “βασικός επιθετικός της ομάδας”. Εδώ είμαστε μία ομάδα που όλοι παίζουν εκεί και όπως τους λέμε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή των «κόκκινων» που συνέχισε:
«Περιμένουμε από όλους να μπαίνουν μέσα και να κάνουν την δουλειά τους. Αν θέλουν να γίνουν σούπερσταρ, να είναι στο επίκεντρο ως μονάδες, μπορούν να πάνε οπουδήποτε αλλού. Ξέρουμε τι επιπέδου παίκτες είναι αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα με τον έναν ή με τον άλλον. Ο κόσμος πέρυσι έλεγε ότι ο Σουάρες ήταν ουσιαστικά όλη η ομάδα μόνος του και εγώ επέμενα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Λουίς πάντως δεν το βλέπει έτσι όπως αρκετός κόσμος και όταν επιστρέψει αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι θα έχουμε άλλον έναν κορυφαίο επιθετικό στην ομάδα μας».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον Στάριτζ και την ραγδαία πρόοδο που παρουσιάζει, σχολίασε: «Είναι εξαιρετικός από τότε που ήρθε. Έχει βάλει 16 γκολ σε 20 ματς αλλά γνωρίζει καλά ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Αρκετοί έλεγαν ότι είναι ένα δύσκολο, περίεργο παιδί στην συμπεριφορά του αλλά σας λέω ότι είναι από τους καλύτερους τύπους σε αυτή την ηλικία που έχω γνωρίσει. Σε αντίθεση με την Τσέλσι, εμείς εδώ του δώσαμε την ευκαιρία να αγωνίζεται και αντιλαμβάνεται ότι πλέον είναι στο χέρι του να έχει την εξέλιξη που μπορεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου