Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Γκέλα και τραυματισμοί για την Φιορεντίνα...

Το σημερινό παιχνίδι δεν θα το έλεγες και το καλύτερο για τους ''βιόλα'' που εκτός από την απώλεια της νίκης είδαν και τρεις παίκτες να αποχωρούν τραυματίες...
Η Φιορεντίνα ήθελε να συνεχίσει το αήττητο αλλά και να χαρεί την πρώτη θέση του πρωταθλήματος ωστόσο η Κάλιαρι δεν την άφησε.Απόψε δεν θα έλεγες ότι ήταν και το πιο ''τυχερό'' για τον ιταλικό σύλλογο,καθώς ο Χουάν Κουαδράδο στο 1ο και ο Γκόμεθ αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο.
Η Φιορεντίνα εμφανώς κυνηγούσε το γκολ αλλά ήταν γενικά ένα ισσοροπημένο παιχνίδι μέχρι το 71' όπου ο Μπόρχα Βαλέρο έβαλε μπροστά στο σκορ τους ''βιόλα''.Το παιχνίδι φαινόταν να πήγαινε προς την Φιορεντίνα μέχρι το 89' όπου ήρθε η ισοφάριση για τους Σαρδήνους με τον Πινίγια.
Συνθέσεις:
Φιορεντίνα (3-5-2): Νέτο, Ρονκάγλια, Ροδρίγκες, Τόμοβιτς, Κουαδράδο (29' Χοακίν, 70' Πισάρο), Ακουιλάνι, Αμπροζίνι, Βαλέρο, Πασκουάλ, Ρόσι, Γκόμεθ (51' Γιακοβένκο)
Κάλιαρι (4-4-2): Αγκάτσι, Πέρικο, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Κόντι, Ντεσένα (74' Καμπρέρα), Ναϊνγκολάν, Κόσου (65' Πινίγια), Ιμπάρμπο, Σάου (90+1' Έκνταλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου