Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Βίτορ: «Χρειάζεται βελτίωση...»

Στην ανάγκη να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο ο ΠΑΟΚ ώστε να πετύχει στους στόχους του αναφέρθηκε ο Μίγκελ Βίτορ, μετά τη νίκη επί της Βέροιας με 2-1.Ο Πορτογάλος αμυντικός που σκόραρε κόντρα στη "βασίλισσα του βορρά" αναφέρθηκε στο ξεχωριστό συναίσθημα της πρώτης εκτός έδρας φετινής νίκης του Δικεφάλου, αλλά επισήμανε ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή βελτίωση από τους Θεσσαλονικείς.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βίτορ στην κάμερα της Nova:
«Είναι ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα για εμάς γιατί στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πιστεύω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε άξια. Τα δύο παιδιά που μπήκαν σήμερα είναι πολύ καλοί παίκτες με μεγάλη ποιότητα και αυτοί χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.
Εμείς πρέπει να κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και αν συνεχίσουμε έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν είναι οι αμυντικοί που μόνο αμύνονται και όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε αλλά και εκεί χωράει βελτίωση και νομίζω ότι για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου