Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Υποψήφιος «Μπλαουγκράνα» ο Τσεχ!

Ως έναν από τους πρώτους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βίκτορ Βαλντές για τη Μπαρτσελόνα παρουσιάζει τον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo». Πωλητήριο φαίνεται να βάζουν οι Λονδρέζοι στον 31χρονο Τσέχο για χάρη του Τιμπό Κουρτουά!

Από το πουθενά έσκασε είδηση, που αν ισχύσει σίγουρα θα προκαλέσει πολύ ντόρο…
Ένα όνομα που δεν ακούστηκε ποτέ τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, γράφεται περίπου 10 μέρες αργότερα για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.
Ο λόγος για τον πορτιέρο της Τσέλσι, Πετρ Τσεχ, ο οποίος μετά από 10 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στους «μπλε» είναι έτοιμος να τεθεί προς πώληση για… τα μάτια του Τιμπό Κουρτουά.
Ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού και οι Λονδρέζοι θέλουν μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν να τους δώσουν την ευκαιρία που του αξίζει.
Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία και είναι έτοιμη να «αρπάξει» τον Τσεχ, μόλις και εφόσον του βάλει πωλητήριο η Τσέλσι.
Ο Βίκτορ Βαλντές είναι γνωστό ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους «Μπλαουγκράνα» και ο Τσέχος κίπερ, ίσως στην καλύτερη ηλικία του, αποτελεί ιδανική λύση για τον Τάτα Μαρτίνεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου