Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Συμπαράσταση Ντρογκμπά σε Λουκάκου

Φωτογραφία και μήνυμα συμπαράστασης στον Ρουμέλου Λουκάκου για το χαμένο πέναλτι στο Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, πόσταρε στο Instagram ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Η Τσέλσι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρώτο τρόπαιό της στη νέα σεζόν, καθώς ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Μπάγερν Μονάχου, με τον Ρουμέλου Λουκάκου να δέχεται «στοπ» από τον Μάνουελ Νόιερ. 

Ο Βέλγος στράικερ, που πέρυσι εντυπωσίασε κατά τον δανεισμό του στη Γουέστ Μπρομ, ήταν περίλυπος με τους συμπαίκτες του να τρέχουν να τον παρηγορήσουν, κάτι που έκαναν ιπποτικά και κάποιοι αντίπαλοί του. 

Λίγες ώρες αργότερα, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά, που με δικό του πέναλτι είχε χαρίσει στην Τσέλσι το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν στον τελικό του Μονάχου, έστειλε και αυτός μήνυμα συμπαράστασης στον 19χρονο, ποστάροντας μία φωτογραφία από κοινή τους συνάντηση και γράφοντας: 

«Μόνο αυτοί που δεν θα χτυπήσουν ποτέ πέναλτι δεν θα αστοχήσουν και εσύ ήσουν αρκετά δυνατός για να το κάνεις. Μαθαίνεις, όπως ακριβώς έμαθα κι εγώ με την κόκκινη κάρτα στον τελικό της Μόσχας ή σε εκείνον τον ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα. Συνέχισε να δουλεύεις σκληρά και θα έρθουν σίγουρα καλύτερες ημέρες. Είσαι στην Τσέλσι, είσαι μπλε και οι μπλε δεν τα παρατάνε ποτέ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου