Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ρόμπεν,Ριμπερί και 3Χ3...

Ρόμπεν και Ριμπερί ''καθάρισαν'' για την Μπάγερν,που έκανε το 3Χ3 νικώντας με 2-0 την Νυρεμβέργη...
Η Μπάγιερν ήταν το εμφανές φαβορί από την αρχή,καθώς παραδόσεις και προϊστορία ήταν υπέρ της.Παρόλα αυτά η Νυρεμβέργη δεν τα υπολόγισε αυτά μπήκε στο γήπεδο δυνατά και η αλήθεια είναι πως δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα για τους γηπεδούχους.
Ο Πεπ Γουαρντιόλα παρέταξε την ομάδα του στο Αλιανζ Αρίνα με 4-3-3.Με Τιάγκο,Γκέτσε και Σβαϊνστάιγκερ στα χαφ έδειξε πως ήθελε να βάλει ταχύτητα και εμπειρία στο κέντρο του.Παρόλα αυτά το ντεμπούτο του Γκέτσε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και το καλύτερο,καθώς φάνηκε να είναι εκτός ρυθμού.Η Μπάγιερν στην πρώτη αξιόλογη φάση θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Αλάμπα,ωστόσο ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης,Σέφερ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο άσος της Μπάγερν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετές διαφοροποιήσεις,με τον Γκουαρντιόλα να μετατρέπει το 4-3-3 του πρώτου ημιχρόνου σε 4-1-4-1 με εμφανής την πρόθεση του να πετύχει γκολ η ομάδα του. 
Ριμπερί και Ρόμπεν πήραν πάνω τους το επιθετικό παιχνίδι των ''Βαυαρών'' και τελικά η καλή τους παρουσία δικαιώθηκε,καθώς και οι δύο πέτυχαν από ένα γκολ.Η Μπάγερν δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες με την μπάλα ωστόσο να μην καταλήγει σε καμία από αυτές στα δίχτυα της Νυρεμβέργης...
Τελικά η δικαίωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 69ο λεπτό με τον Φίλιπ Λάμ να κάνει μια συστημένη σέντρα στον Ριμπερί,ο οποίος με μια ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0 και λύτρωσε την ομάδα του!Μετά το γκολ η Μπάγερν φαινόταν να έχει άλλον ''αέρα'',και στο 78' ο Ρόμπεν πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ.Ο Ολλανδός άσος της Μπάγερν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή ''ζάλισε'' τρεις αμυντικούς της Νυρεμβέργης και με το κακό του πόδι έκανε το 2-0.
Ο Σακίρι στο 84ο λεπτό,στην τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού,έχασε το άχαστο,αλλά αυτό έχει μικρή σημασία καθώς το σημαντικό είναι πως η Μπάγερν έκανε το 3Χ3.
Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Αλάμπα, Ντάντε, Μπόατενγκ, Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο (62' Μίλερ), Γκέτσε (67' Κρόος), Ρόμπεν, Ριμπερί (80' Σακίρι), Μάντζουκιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου