Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Τζιόλης:«Άγχος δεν υπάρχει...»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε ξεκαθάρισε ότι δεν θα επαναληφθούν τα προβλήματα νοοτροπίας για τα οποία παραπονέθηκε ο Στέφενς μετά τη Μέταλιστ.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σάλκε ξεκαθάρισε ότι δεν θα επαναληφθούν τα προβλήματα νοοτροπίας της ομάδας για τα οποία παραπονέθηκε ο Στέφενς μετά το παιχνίδι με τη Μέταλιστ.
Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αλέξανδρου Τζιόλη:
-για το παιχνίδι:
«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Αποτελεί μια πρόκληση για όλους μας. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα έχουν μεγάλη θέληση. Ξέρουμε τις πιθανότητες που έχουμε και δεν είναι υπέρ μας. Θα μπούμε όμως στο γήπεδο για να τις διεκδικήσουμε».
-εάν υπάρχει άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Άγχος δεν υπάρχει. Περισσότερο ανυπομονησία. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι περιμένεις περισσότερο την σέντρα. Δεν έχεις άγχος».
-τι στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ:
«Τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε πάντα ως ομάδα. Συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Να είμαστε προσανατολισμένοι αμυντικά πολύ καλά σε ό,τι μας έχει πει ο προπονητής. Στην επίθεση θα μας έρθουν ευκαιρίες. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τις εκμεταλλευτούμε. Για το θέμα της νοοτροπίας που είπε ο προπονητής μας είναι κάτι που –κατά την γνώμη μου- δεν θα επαναληφτεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου