Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Άγγιξε το όνειρο...

Ο Πάοκ δύο φόρες έμεινε πίσω στο σκορ παρόλα αυτά μπόρεσε και τις δύο φορές και ισοφάρισε,αλλά φάνηκε του έλειψε το κάτι παραπάνω από την Σάλκε και έτσι έχασε το μεγάλο όνειρο για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ...
Ο Πάοκ πάλεψε για να πάρει την πρόκριση στους ''χρυσοφόρους'' ομίλους του Champions League,ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω και πλέον θα βρεθεί την Παρασκευή(30/8,13:45) στην κλήρωση των ομίλων του Europa League.
Σε μια άδεια Τούμπα ο Πάοκ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε και το άγχος σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά το ανάγκασαν σε μια άδικα χαμένη πρόκριση.
Ο ''δικέφαλος'' θα μπορούσε μάλιστα αν ευστοχούσε και ο Στόχ να κάνει το 2-3 και να πάρει την πρόκριση μέσα σε 2 λεπτά μετά την ισοφάριση του Κατσουράνη στο 80'.Στο ημίχρονο μάλιστα ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή του Πάοκ,Χούμπ Στέφενς λόγω διαμαρτυρίας.
Χωρίς μεγάλες αλλαγές...
Ο Πάοκ δεν έπαιξε με μεγάλες διαφοροποιήσεις με αυτά που περιμέναμε με τη θέση του αριστερού μπακ να την δίνει τελικά ο Στέφενς στον Σκόνδρα αντί του Σπυρόπουλου.
Ο Στέφενς παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1.Στην θέση του τερματοφύλακα ο Χακόμπο,στην άμυνα ο Σκόνδρας,Βίτορ,Κατσουράνης και Κίτσιου.Στα χαφ ξεκίνησαν οι Κάτσε-Τζιόλης.Πίσω από τον προωθημένο Αθανασιάδη οι Σαλπιγγίδης,Στοχ και Λούκας.
Η εξέλιξη...
Ο Πάοκ επί 43' λεπτά έχτιζε την πρόκριση του,ωστόσο τα γκρέμισε όλα μέσα σε μια στιγμή,καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή η αμυντική του λειτουργία στις επιθέσεις της Σάλκε έμοιαζε ιδανική...
Στο 43' λοιπόν ο Ουτσίντα έφυγε στην πλάτη του Σκόνδρα και με κοντρόλ-χέρι έστρωσε την μπάλα στον Ζάλαι που επιβεβαίωσε πως δεν συγχωρεί και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1 και έβαλε παραπάνω άγχος στους παίκτες του ''δικεφάλου''.
Ο Πάοκ διαχειρίστηκε το άγχος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά και φάνηκε πως το άγχος που ήθελε να του βάλει η Σάλκε δεν τα κατάφερε.
Οι πρώτες φάσεις ανήκαν στον Πάοκ με τον Σαλπιγγίδη στην πρώτη φάση να μην προλαβαίνει την πάσα του Στόχ.Στην δεύτερη ευκαιρία όμως ο Αθανασιάδης αξιοποίησε την ιδανική κάθετη πάσα του Κίτσιου και με εξαιρετικό πλασέ έβαλε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης τον Πάοκ.
Η Σάλκε στο 64' έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τζόουνς,παρόλα αυτά ο Πάοκ δεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα και ο Ντράξλερ μετά από μια ωραία κάθετη πάσα και αδράνεια της άμυνας του Πάοκ πέρασε τον Χακόμπο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1 βάζοντας τον Πάοκ σε μια πολύ δύσκολη θέση.
Στο 80' ο Κατσουράνης έβαλε ξανά το Πάοκ στο παιχνίδι καθώς μετά από φάουλ του Στόχ έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας πάλι ελπίδα!
Ο Πάοκ μέχρι το 90' ήλπιζε εκεί όπου και ο Ζάλαι έκανε το τελικό 3-2 και σφράγισε την πρόκριση του γερμανικού συλλόγου στους ομίλους του Champions League...
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Κάτσε, Τζιόλης, Στοχ, Λούκας (80’ Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (74’ Ολίσε), Αθανασιάδης (74’ Νέτσιντ)
Στον πάγκο έμειναν οι: Γλύκος, Κάτσικας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης
ΣΑΛΚΕ (Γιενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Φουχς, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Ουτσίντα, Χέγκερ, Τζόουνς, Κλέμενς (61’ Μέγιερ, 70’ Νόισταντερ), Ντράξλερ, Φαρφάν (83’ Μάτιπ), Ζαλάι
Στον πάγκο έμειναν οι: Φέρμαν, Χούγκλαντ, Μπαρνέτα, Πούκι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου