Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Πεδουλάκης: "Μια οικογένεια..."

Με την ευχή ο Παναθηναϊκός να παραμείνει μια οικογένεια και, βέβαια, να υπάρχει υγεία, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στους στόχους του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

"Να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους, υγεία σε φίλους και αντιπάλους, αφού αυτό είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Έχουμε καλά άτομα, το θέμα και ο στόχος είναι να γίνουμε σύνολο. Και πέρσι υπήρχαν ομάδες που φαντάζονταν αυτή τη στιγμή ότι θα ήταν καλές ομάδες, αλλά η πορεία έδειξε άλλα. Στόχος ανεβαίνοντας στο βουνό, πέρα από τη δημιουργία μιας καλής ομάδας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε και μια οικογένεια. Ο στόχος, λοιπόν, υπάρχει", είπε αρχικά ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας.
Αναφερόμενος στις καλοκαιρινές κινήσεις, ο Αργύρης Πεδουλάκης επεσήμανε: "Κρατήσαμε τις υποσχέσεις μας και κοιτάξαμε να δυναμώσουμε το ελληνικό στοιχείο που ήμασταν πολύ πίσω. Από την άλλη, πήραμε κάποια παιδιά που θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσουν και κρατήσαμε το βασικό μας κορμό που είναι πολύ σημαντικό για να διατηρήσουμε την ομοιογένεια μετά τον Οκτώβριο".

Ερωτηθείς αν οι "πράσινοι" στερούνται το στοιχείο του αιφνιδιασμού, απάντησε: "Αυτό το στοιχείο του αιφνιδιασμού δεν υπάρχει γιατί όλες οι ομάδες γνωριζόμαστε καλά. Πέρσι περπατήσαμε στη διάρκεια της χρονιάς τις εμπειρίες μας και φτάσαμε στο σημείο που θέλαμε. Είχαμε μεγάλη βελτίωση και το δείξαμε στους τελικούς. Φέτος ξεκινάμε από πιο μπροστά, αλλά και πάλι έχουμε πράγματα να διορθώσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε τις επόμενες μέρες. Είναι μείον το γεγονός ότι λείπουν κάποιοι παίκτες με τις εθνικές ομάδες, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου