Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

«Νταμπλ και Ευρώπη για Ολυμπιακό»

Τους στόχους της για τη νέα χρονιά έθεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, Μικαέλα Μονζόνι.

Προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της Τσεχίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (6-14/9) ξεκίνησε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μικαέλα Μονζόνι.
Για αυτό τον λόγο η άφιξή της στον Πειραιά θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της.
Ωστόσο, στο μυαλό της έχει, ήδη, τη νέα της ομάδα και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αίσιο τέλος των συζητήσεων με τους «ερυθρόλευκους»:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι με τον Ολυμπιακό. Μέσα από τις συζητήσεις που είχαμε διαπίστωσα, πως ότι είχα ακούσει για την ομάδα είναι αλήθεια. Πρόκειται για έναν πολύ καλά οργανωμένο σύλλογο, με στελέχη που γνωρίζουν άριστα το άθλημά μας.
Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιο διάσημους συλλόγους στην Ευρώπη, σε όλα τα αθλήματα. Ήρθα σε έναν μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο. Χαίρομαι επίσης που είναι πρωταθλητής και στο δικό μας άθλημα και έμαθα πως κατέκτησε το νταμπλ με εντυπωσιακό τρόπο».
Η κορυφαία μπλοκέρ των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ τονίζει πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να έρθει στον Πειραιά είναι και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος και οι στόχοι του Ολυμπιακού συμβαδίζουν με αυτό που επιζητώ και εγώ. Μου αρέσουν οι προκλήσεις του πρωταθλητισμού και έχω μάθει να δουλεύω σκληρά. Στον αθλητισμό κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα και για να φτάσεις ψηλά πρέπει να προσπαθήσεις με όλες σου τις δυνάμεις.
Όπως είπα, ανυπομονώ να γνωρίσω καταρχήν τις νέες μου συμπαίκτριες και να αρχίσουμε την πορεία μας με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και να φτάσουμε μακριά στο CEV Cup».

Για τη διεθνή Τσέχα κεντρική, ο χρόνος προσαρμογής στον Ολυμπιακό δεν θα είναι μεγάλος, λόγω της γνωριμίας της με τον προπονητής της ομάδας, Γιάννη Νικολάκη: «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να γνωρίσω τον κ. Νικολάκη στο Μπακού, καθώς ήταν προπονητής σε μία από της ομάδες της πόλης που αγωνιζόμουν και εγώ. Ξέχωρα από την προπονητική του αξία, που είναι γνωστή, είναι ιδιαίτερα ευγενικός και χαρούμενος άνθρωπος και είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω υπό τις οδηγίες του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου