Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Έρχεται Γκίστ,φεύγει Πάνκο...

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να βάλει για άλλη μια φορά το χέρι στην τσέπη και δίνοντας τον Πάνκο απέκτησε τον Γκίστ.Τώρα πλεόν παίρνει σειρά η απόκτηση ενός σέντερ.
Ο Παναθηναϊκός βρήκε ένα καλό εργαλείο στο πρόσωπο του Άντι Πάνκο,ωστόσο αποφάσισε να τον δώσει πριν ακόμα τελειώσει η σεζόν αποκτώντας αντί αυτού τον Γκίστ.Οι τελευταίες δυσκολίες μεταξύ των δύο ομάδων ξεπεράστηκαν και από ότι φαίνεται μέσα στις επόμενες δύο ώρες αναμένονται οι δύο παίκτες να ακολουθήσουν αντίθετη πορεία και να γίνουν κάτοικοι Ισπανίας και Ελλάδας.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι να απέκτησε έναν παίκτη ο οποίος ''κόλλησε'' με τον Παναθηναϊκό,ωστόσο βρήκε άλλο ένα αξιόπιστο εργαλείο στο πρόσωπο του Τζέιμς Γκιστ.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση.Παρά ωστόσο την ''ανταλλαγή'' κάθε άλλο παρά αποτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η απόκτηση του Πάνκο στον Παναθηναϊκό.
Μετά λοιπόν την απόκτηση του Γκίστ ο Παναθηναϊκός αναζητά ένα 5άρι το οποίο θα αντικαταστήσει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη μέχρι να επιστρέψει ο Έλληνας σέντερ.
Ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάιος Σκορδίλης δεν είναι σε θέση να ξεκουράσει τον Στεφάν Λάσμε και μέχρι την επάνοδο του«Σόφο», όποτε αυτή υπολογίζεται, ακόμη ένας ψηλός φαντάζει αναγκαίος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου