Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κιτρινόμαυρες δύσκολίες...

Η ΑΕΚ φαίνεται πως πάει από το κακό στο χειρότερο,διότι μετά την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα έως τώρα έμεινε και εκτός κυπέλλου χάνοντας από την Καβάλα.Η ΑΕΚ τώρα πρέπει να κάνει έναν φοβερό δεύτερο γύρο για να μπορέσει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και την ερχόμενη χρονιά.
Ο Έβαντ Λίνεν ήθελε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και για αυτόν τον λόγο επιχείρησε κάποιες αλλαγές στην βασική του ενδεκάδα.Οι παίκτες του Λίνεν αναζήτησαν ένα γρήγορο γκολ παρόλα αυτά  δεν μπόρεσαν να το πετύχουν...το μόνο που κατάφεραν ήταν να περιοριστούν σε ρόλο ελέγχου του κέντρου.
Από την άλλη μεριά η Καβάλα δεν μπόρεσε να κάνει κάτι πιο αξιόλογο από την ''Ένωση'',εκτός από την φάση του 30ο λεπτού με τον Μπρατσιάνι να βγαίνει στην αντεπίθεση με τον Αραμπατζή ωστόσο να σταματάει τον παίκτη της Καβάλας.Αυτή ήταν ίσως και η καλύτερη φάση του α' ημιχρόνου.Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ πρέπει να βελτιώσει το παιχνίδι της για να μπορέσει να γυρίσει  την κατά της κατάσταση στο πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεν έπαιξε και πολύ καλύτερα από το πρώτο και αν στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή στο δεύτερο δεν την είχε ούτε αυτή και ο Αραμπατζής φάνηκε πως η ΑΕΚ και γενικότερα οι παίκτες της δεν ήταν στην μέρα τους.Αναλυτικά στο 53ο λεπτό ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ,Ενσαλίβα,πέτυχε το γκολ και έριξε την ΑΕΚ παίρνοντας ψυχολογικό και ουσιαστικό προβάδισμα για την ομάδα του.
Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Λίνεν τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την ΑΕΚ να μην ανατρέπει το σκορ και την Καβάλα να παίρνει μια μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και να περνά στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Καβάλα έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Μπρατσιάνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου