Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ελληνικός...βαθμός

Με τον Ταχτσίδη και τον Τοροσίδη να παίρνουν χρόνο συμμετοχής,η Ρόμα σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι αναδείχθηκε 3-3 με την Μπολόνια...

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι η Ρόμα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μπολόνια,εκτός έδρας.Το χρυσό τρίτο γκολ για την Ρόμα το πέτυχε ο Ταχτσίδης και φαίνεται πως κάνει καλή δουλειά στην ομάδα της Ρώμης.Αξίζει να σημειωθεί πως το σκορ ήδη από το 26ο λεπτό ήταν στο 2-2.
Εξέλιξη παιχνιδιού
Η Ρόμα ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε κιόλας από το 9' να πάρει το προβάδισμα με τον Φλορέντσι.Όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει και για μεγάλο χρονικό διάστημα το προβάδισμα,καθώς ο Τζιλαρντίνο κατάφερε στο 17' να ισοφαρίσει.
Το παιχνίδι ήταν πραγματικά αναπάντεχο!!Η Ρόμα ένα λεπτό μετά κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Οσβάλντο και να βάζει τις βάσεις για νίκη.Ωστόσο τα σχέδια της ανατράπηκαν εντελώς,καθώς η Μπολόνια έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και 8 λεπτά μετά ξαναχτύπησε τους Ρωμαίους με τον Γκαμπιαντίνι για το 2-2.
Η ολοκληρωτική αλλαγή σκηνικού ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Παναγιώτη Κονέ,που αγωνίστηκε για 86 λεπτά,καθώς στο 54' ο Πασκουάτο έκανε το 3-2 και έβαλε την Ρόμα στα σχοινιά.
Και κάπου στο 74' ο προπονητής της Ρόμα,Ζέμαν,αποφάσισε να βάλει στον αγωνιστικό χώρο το νέο απόκτημα,Βασίλη Τοροσίδη,για να δώσει μια πιο επιθετική νότα στην ομάδα του.Τελικάη ομάδα του Ζέμαν πέτυχε το 3-3 με τον Έλληνα άσο,Παναγιώτη Ταχτσίδη!!
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπολόνια είχε πολλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αν το σουτ του Ντιαμάντι και ένα φάουλ δεν είχαν καταλήξει στο δοκάρι αλλά στα δίχτυα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου