Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Χατ-Τρικ ο Ρονάλντο,τεσσάρα για Ρεάλ

Εν απουσία του Κασίγιας η Ρεάλ με τον Ρονάλντο ηγέτη πέτυχε 4 γκολ και νίκησε με εμφατικό τρόπο την Χετάφε...
Στο Μπερναμπέου έβρεξε γκολ!Η Ρεάλ ήταν να μην αρχίσει...Άπαξ και άρχισε με τα 5 στην Βαλένθια δεν θα σταματούσε στην Χετάφε.Η περσινή πρωταθλήτρια Ισπανίας με ηγέτη τον Ρονάλντο που πέτυχε 3 γκολ επικράτησε της Χετάφε με 4 γκολ και έστειλε το μήνυμα πως είναι ακόμα ζωντανή και θα διεκδικήσει ότι της έχει απομείνει!
Η ομάδα του Μουρίνιο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κασίγιας στο χέρι ήξερε πως έπρεπε να πάρει την νίκη για να πάρει άλλη μια βαθιά ψυχολογική ανάσα και να πάει στο μεγάλο ντέρπι για το κύπελλο με την Μπαρτσελόνα με ανυψωμένο ηθικό.
Εξέλιξη αγώνα
Η Χετάφε μπόρεσε να κρατήσει τον Ρονάλντο και την παρέα του για ένα ημίχρονο στο μηδέν,ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έπεσαν τα γκολ βροχή.Το πρώτο γκολ ήρθε από την προβολή του Ράμος.Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ.
Στο 62' η Ρεάλ πέτυχε το δεύτερο της γκολ,καθώς μετά από ωραία προσπάθεια του Οζίλ και πάσα στον Ρονάλντο,ο δεύτερο εκτέλεσε τον κίπερ στης Χετάφε από δύσκολη θέση στην απέναντι του γωνία.Ενώ στο 65ο με κεφαλιά και στο 72ο λεπτό με πέναλτι ο Ρονάλντο έκανε το τελικό 4-0!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα λεπτό μετά την επίτευξη του γκολ ο Μουρίνιο απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο τον Πορτογάλο άσο ενόψει Μπαρτσελόνα...
Πλεόν η Ρεάλ είναι στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς και ένα αγώνα περισσότερο από την Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου