Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Παλιός,καλός και...Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θυμήθηκε γιατί έχει τα έξι αστέρια στην φανέλα του και παίζοντας επίθεση και άμυνα από τα παλιά επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης και ξαναμπαίνει σε πορεία για το Top 16.
Στο μπάσκετ επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι στο παρκέ όλοι είναι ίσοι και ο Παναθηναϊκός παίζοντας με ψυχή και πάθος επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης που εμφανίζεται και ως φαβορί για το Final Four.Η Ρεάλ μπορεί πριν τον αγώνα να είχε μια ''καυτή'' επίθεση με 84,4 πόντους έως τώρα στην  Ευρωλίγκα,ωστόσο οι παίκτες του τριφυλλιού σε καμία στιγμή αυτά τα στατιστικά και μάλιστα όλη αυτή η ενέργεια προήλθε από τα ''αποδυτήρια'',διότι στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού,Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως με μια καλή άμυνα η ομάδα του θα μπορούσε να κατεβάσει αυτόν τον ομολογουμένως υψηλό μέσο όρο πόντων.
Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη επικράτησε με 79-68 της Ρεάλ και σε συνδυασμό με την ήττα της Καντού με 81-79 από την Ολίμπια ο όμιλος πήρε φωτιά και τώρα ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Καντού με την οποία θα επιδιώξουν οι ''πράσινοι'' να πάρουν την νίκη και να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να κλειδώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλή άμυνα και έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι και ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με τον εκπληκτικό Στεφάν Λάσμε νίκησε την Ρεάλ.Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Στεφάν Λάσμε ήταν πολύ καλός και σήμερα,καθώς κάλυψε το καλάθι και με σημαντικά καρφώματα κυρίως ψυχολογίας έδινε στους συμπαίκτες του κουράγιο για την συνέχεια και τέλος για την τελική επικράτηση.
MVP: Μπορεί ο Λάσμε να ήταν καλός αλλά ο Μάικ Μπράμος έδωσε επιπλέον ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση κι αποτέλεσε άσσο στο μανίκι του Παναθηναϊκού. Ο ομογενής γκαρντ άφησε το παρκέ, έχοντας 9 πόντους (2/2δίπ., 1/4τρίπ., 2/2β.), 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και μόλις 1 λάθος σε 29:07 συμμετοχής.
Τα δεκάλεπτα: 12-16, 42-35, 65-52, 79-68


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου